Të gjitha kategoritë e produkteve të parukeve
Parukë e përparme 4x4 Bob Lace Flokë të vërtetë të njeriut të këputur paraprakisht 180% të zeza natyrale për femra
 • Shto në Shportë
 • Pyesni
 • Vështrim i shpejtë
Parukë e përparme 4x4 Bob Lace Flokë të vërtetë të njeriut të këputur paraprakisht 180% të zeza natyrale për femra
$ 189
$ 229
Parruke të përparme Deep Wave HD me dantellë me densitet 180% Flokë njeriu 13x4 Dantella transparente e këputur me flokë bebesh për femra të zeza
 • Shto në Shportë
 • Pyesni
 • Vështrim i shpejtë
Parruke të përparme Deep Wave HD me dantellë me densitet 180% Flokë njeriu 13x4 Dantella transparente e këputur me flokë bebesh për femra të zeza
$ 100
$ 100
Paruket e përparme me dantella me valë trupi 13x6 me densitet 180% Flokë njeriu të virgjër brazilian Dantella HD natyrale e zezë për femra
 • Shto në Shportë
 • Pyesni
 • Vështrim i shpejtë
Paruket e përparme me dantella me valë trupi 13x6 me densitet 180% Flokë njeriu të virgjër brazilian Dantella HD natyrale e zezë për femra
$ 189
$ 229
Tufa me valë trupi me mbyllje 100% flokë peruan të papërpunuar 3 pako me mbyllje dantelle HD 4x4 Ngjyra natyrale për femra të zeza
 • Shto në Shportë
 • Pyesni
 • Vështrim i shpejtë
Tufa me valë trupi me mbyllje 100% flokë peruan të papërpunuar 3 pako me mbyllje dantelle HD 4x4 Ngjyra natyrale për femra të zeza
$ 189
$ 229
Paruke të shkurtra me kaçurrela Pixie 13X4 Parruke të përparme me dantella Paruke për mbyllje me dantella për flokë të njeriut për femra të zeza
 • Shto në Shportë
 • Pyesni
 • Vështrim i shpejtë
Paruke të shkurtra me kaçurrela Pixie 13X4 Parruke të përparme me dantella Paruke për mbyllje me dantella për flokë të njeriut për femra të zeza
$ 129
$ 129
Parrukë me dantellë Trupi me dantellë Parruke flokësh Njerëzore 13x4 HD me dantella të përparme E zezë natyrale për femra
 • Shto në Shportë
 • Pyesni
 • Vështrim i shpejtë
Parrukë me dantellë Trupi me dantellë Parruke flokësh Njerëzore 13x4 HD me dantella të përparme E zezë natyrale për femra
$ 129
$ 129
Parrukë me dantella me valë uji Parruke flokësh njeriu 13x4 HD transparente dantelle frontale 180% dendësi për femra të zeza
 • Shto në Shportë
 • Pyesni
 • Vështrim i shpejtë
Parrukë me dantella me valë uji Parruke flokësh njeriu 13x4 HD transparente dantelle frontale 180% dendësi për femra të zeza
$ 79
$ 139
Paruke të shkurtra bob 13x6 Parruke me dantellë Parruke të përparme pa ngjitëse Flokë njeriu të drejtë braziliane virgjëreshë 150% densitet të këputur paraprakisht me flokë bebe
 • Shto në Shportë
 • Pyesni
 • Vështrim i shpejtë
Paruke të shkurtra bob 13x6 Parruke me dantellë Parruke të përparme pa ngjitëse Flokë njeriu të drejtë braziliane virgjëreshë 150% densitet të këputur paraprakisht me flokë bebe
$ 159
$ 199
Parruke me dantella të drejta T pjesë e përparme Flokë njeriu me densitet 180% Dantella HD e prerë për femra të zeza
 • Shto në Shportë
 • Pyesni
 • Vështrim i shpejtë
Parruke me dantella të drejta T pjesë e përparme Flokë njeriu me densitet 180% Dantella HD e prerë për femra të zeza
$ 189
$ 229
Parruke të drejta të përparme me dantella Flokë njeriu 13x4 HD transparente të këputura 180% me dendësi me flokë bebesh për femra të zeza
 • Shto në Shportë
 • Pyesni
 • Vështrim i shpejtë
Parruke të drejta të përparme me dantella Flokë njeriu 13x4 HD transparente të këputura 180% me dendësi me flokë bebesh për femra të zeza
$ 99
$ 149
Parukë e shkurtër me shirit bob për gra të zeza Parruke të drejta me flokë të virgjër braziliane dhe të lehta për t'u veshur Ngjyra e zezë natyrale
 • Shto në Shportë
 • Pyesni
 • Vështrim i shpejtë
Parukë e shkurtër me shirit bob për gra të zeza Parruke të drejta me flokë të virgjër braziliane dhe të lehta për t'u veshur Ngjyra e zezë natyrale
$ 189
$ 229
Vishni paruke pa ngjitës Flokë të shkurtër me kaçurrela të thellë të njeriut të prerë paraprakisht 4x4 180% densitet ngjyrë natyrale për femra të zeza
 • Shto në Shportë
 • Pyesni
 • Vështrim i shpejtë
Vishni paruke pa ngjitës Flokë të shkurtër me kaçurrela të thellë të njeriut të prerë paraprakisht 4x4 180% densitet ngjyrë natyrale për femra të zeza
$ 189
$ 229
Parruke të përparme Deep Wave HD me dantellë me densitet 180% Flokë njeriu 13x4 Dantella transparente e këputur me flokë bebesh për femra të zeza
 • Shto në Shportë
 • Pyesni
 • Vështrim i shpejtë
Parruke të përparme Deep Wave HD me dantellë me densitet 180% Flokë njeriu 13x4 Dantella transparente e këputur me flokë bebesh për femra të zeza
$ 100
$ 100
Paruket e përparme me dantella me valë trupi 13x6 me densitet 180% Flokë njeriu të virgjër brazilian Dantella HD natyrale e zezë për femra
 • Shto në Shportë
 • Pyesni
 • Vështrim i shpejtë
Paruket e përparme me dantella me valë trupi 13x6 me densitet 180% Flokë njeriu të virgjër brazilian Dantella HD natyrale e zezë për femra
$ 189
$ 229
Rreth ISWEET
Një kompani profesionale e fokusuar në
prodhimin e flokëve të njeriut
ISWEET filloi të zhvillojë një flokë të njeriut unik, me cilësi të lartë dhe të sigurojë që flokët e njeriut me cilësi të lartë të zgjasin për vitet në vijim.

Themeluesit e markës sonë provuan qindra mënyra për të zgjidhur këto probleme.Në fund, qielli i ndihmon ata të gjejnë materialet më të mira në botë dhe teknologjinë më të avancuar për të mbajtur flokët kaçurrelë.Tani po vendosim gjurmët tona të gishtërinjve për t'ju ndihmuar të dalloni flokët tuaj origjinal.

Më e rëndësishmja, ne nuk jemi thjesht një furnizues flokësh, por një konsulent në përdorimin dhe kujdesin e flokëve tuaj!Ne premtojmë se flokët e njeriut do të zgjasin të paktën një vit.Përveç kësaj, ne do të përpiqemi maksimalisht t'ju ndihmojmë në zgjidhjen e problemeve të flokëve ose kthimin/rimbursimin e parave.Është përgjegjësia jonë t'ju sjellim një përvojë të këndshme blerjeje!
SHOWROOM DIGJITAL
Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth aftësive tona prodhuese, mund të klikoni mbi avatarin në skenë, ose të pranoni ftesën time!
Shërbim për plotësimin e të gjitha nevojave tuaja
Përparësitë tona unike na dallojnë nga konkurrenca dhe sigurojnë një përvojë pozitive blerjeje për të gjithë.
1
2
3
4
5
6
7

Politika e rimbursimit pa probleme

Së pari, ne ofrojmë një politikë rimbursimi pa pyetje, duke garantuar kënaqësinë e klientit.Nëse për ndonjë arsye një klient nuk është plotësisht i kënaqur me blerjen e tyre, ai mund të kërkojë lehtësisht një rimbursim pa ndonjë sherr.Ky përkushtim ndaj shërbimit ndaj klientit tregon përkushtimin tonë për të siguruar që klientët tanë të jenë gjithmonë të kënaqur me përvojën e tyre të blerjeve.

Jepni dhurata falas

Për të treguar vlerësimin tonë për klientët tanë, ne përfshijmë dhurata falas me çdo blerje.Këto dhurata janë një shenjë e vogël e mirënjohjes sonë dhe një mënyrë për të thënë faleminderit që na zgjodhët ne si ofruesin e tyre të parukeve.Është mënyra jonë e vogël për të dhuruar dhe për të treguar se ne vlerësojmë çdo klient që blen me ne.
 
 
 

Garancia e këmbimit

Përveç politikës sonë të rimbursimit, ne ofrojmë një garanci dhe garanci shkëmbimi për të gjitha produktet tona.Kjo do të thotë që klientët mund të blejnë me qetësi, duke ditur që blerja e tyre është e mbrojtur dhe mund të zëvendësohet ose ndërrohet lehtësisht nëse është e nevojshme.Qëllimi ynë është të krijojmë besim me klientët tanë duke ofruar produkte me cilësi të lartë të mbështetur nga një garanci e fortë.

Mbështetje e personalizuar

Një nga shërbimet tona më unike është mbështetja jonë për personalizim.Ne e kuptojmë se çdo klient ka nevoja dhe preferenca të ndryshme kur bëhet fjalë për paruke, prandaj ne ofrojmë mundësinë për të personalizuar produktet tona.Pavarësisht nëse është një ngjyrë, gjatësi ose stil specifik, ne mund të punojmë me klientët për të krijuar një parukë të personalizuar që plotëson kërkesat e tyre individuale.Ky shërbim i personalizuar na dallon nga shitësit e tjerë dhe i lejon klientët tanë të marrin një produkt vërtet unik të përshtatur vetëm për ta.
Furnizues ose konsulent për përdorimin dhe kujdesin e flokëve
ne nuk jemi thjesht një furnizues flokësh, por një konsulent në përdorimin dhe kujdesin e flokëve tuaj!Ne premtojmë se flokët e njeriut do të zgjasin të paktën një vit.Përveç kësaj, ne do të përpiqemi maksimalisht t'ju ndihmojmë në zgjidhjen e problemeve të flokëve ose kthimin/rimbursimin e parave.Është përgjegjësia jonë t'ju sjellim një përvojë të këndshme blerjeje!
Lajme
18/04/2024
Eksploroni koleksionin tonë më të fundit të parukave në faqen tonë të internetit globale

Si një shitës kryesor global i parukeve me fabrikën tonë dhe një përvojë të pasur, ne jemi të kënaqur të prezantojmë koleksionin tonë më të fundit të parukeve me cilësi të lartë në faqen tonë të internetit.Përkushtimi ynë për të ofruar produkte të jashtëzakonshme për klientët në mbarë botën na ka bërë të krijojmë një gamë të larmishme stilesh dhe opsionesh t

Më shumë >>
3.jpg
18/04/2024
Eksploroni koleksionin tonë më të fundit të parukave në faqen tonë të internetit globale

Si një shitës kryesor global i parukeve me fabrikën tonë dhe një përvojë të pasur, ne jemi të kënaqur të prezantojmë koleksionin tonë më të fundit të parukeve me cilësi të lartë në faqen tonë të internetit.Përkushtimi ynë për të ofruar produkte të jashtëzakonshme për klientët në mbarë botën na ka bërë të krijojmë një gamë të larmishme stilesh dhe opsionesh t

Më shumë >>
2.jpg
18/04/2024
Eksploroni koleksionin tonë më të fundit të parukave në faqen tonë të internetit globale

Si një shitës kryesor global i parukeve me fabrikën tonë dhe një përvojë të pasur, ne jemi të kënaqur të prezantojmë koleksionin tonë më të fundit të parukeve me cilësi të lartë në faqen tonë të internetit.Përkushtimi ynë për të ofruar produkte të jashtëzakonshme për klientët në mbarë botën na ka bërë të krijojmë një gamë të larmishme stilesh dhe opsionesh t

Më shumë >>
1.jpg

Shërbimi Një për Një

ISWEET fokusohet në prodhimin e Flokëve të njeriut.Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produktet më të mira për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja.
ISWEET fokusohet në prodhimin e Flokëve të njeriut.Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produktet më të mira për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja.

Rreth ISWEET

Ndihmë

Kujdesit të konsumatorëve

Kontaktoni
 Tel: +86-155-3741-6855
 E-Mail:  service@isweet.com
Adresa: Kinë Henan Xuchangshi Changgeshi Shiguzhen Qiaozhuangcun
E drejta e autorit © 2024 ISWEET HAIR Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.